23 de juny 2018

Bifonic, concert acústic amb Francesc i Santi

Nou concert de Bifonic a la Biblioteca de Sant Gregori. Aquest cop amb la participació de Santi Canelles i en Francesc Mir. 

Ahir divendres, a les set de la tarda, varem poder gaudir del quart concert de Bifonic d’aquesta 3era edició. Varen tocar en Francesc Mir i en Santi Canelles. Varen tocar en acústic i varen sonar així de bé: 


Tant en Santi com en Francesc són de Sant Gregori. Els dos són uns amants de la musica i aquí han demostrat molta professionalitat. Súper ben organitzats!!! Fins i tot han portat guitarres de recanvi per si els sorgia algun entrebanc!!! 

Val a dir, però que en Francesc toca en un grup de punk-rock, Under Rabbit. Si teniu facebook els podreu seguir ;) A més en els seu temps lliures, en “Xicu” es dedica a “tunejar” guitarres. Aquí  us deixem un enllaç on podeu veure alguns dels seus treballs. 

A en Santi també el podreu trobar al facebook ... Ei!!! Ahir mateix va canviar la seva foto de perfil per una on se’l veu tocant a la biblioteca!!! Molt Bé!!! 

Aquest parell de musics ens van oferir un concert amb una mica de tot. Des de versions de Lady Gaga a Gary Jules, o Sinner O’Connor. Algunes de les interpretacions les varen acompanyar xiulant. Van estar molt i molt bé!!! 

Aquest proper dijous tocaran a la biblioteca de Celrà. No us els perdeu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada