02 de novembre 2017

Exposició “Bitxos: protagonistes dels somnis” de Lluis Pradas

Aquest mes de novembre tenim una nova exposició. Aquest cop de disseny per ordinador. En aquesta ocasió és obra de Lluís Pradas i porta per títol Bitxos: els protagonistes dels somnis 

A en Lluís Pradas molts el coneixereu pel carter del poble. Segur que molts de vosaltres el teniu present portant una gorra amb la visera tapant-li el clatell i damunt d’una bicicleta.... però darrera d’aquesta figura quotidiana s’amaga una persona amb moltes inquietuds. Per exemple li agraden: la poesia, la narrativa i el dibuix, i sobretot experimentar en diferents disciplines en moments concrets. I és en la faceta del disseny gràfic que aquest mes el tenim com a convidat en les parets de la biblioteca. 

Nosaltres fa relativament poc que el coneixem. Podríem dir que el nostre primer contacte va ser arrel de Miquel Bohigas i el Projecte BiblioArt al 2015 que es va engegar des de la biblioteca per commemorar el centenari de les biblioteques. En aquella ocasió en Lluís hi va participar dibuixat tot un quadernet de Quixotades. Un cop varem veure aquest treball li varem proposar que el vingués a exposar a la biblioteca... però no hi va haver maneres!!! 

Més endavant ens va portar una novel•la històrica i d’aventures: Mandylion : la custodia sagrada  i poc desprès un poemari Campanadas de medianoche, amb  poemes propis i col·laboracions d'altres poetes i amics. Les il·lustracions, en aquesta ocasió són de Cari Pitarch. Els dos són autoeditats. I els dos els podeu trobar a la nostra biblioteca però també els podeu comprar a Amazon. Això sí, res de fer presentacions a la biblioteca per donar-los a conèixer!!! 

Ara bé, després d’insistir-hi molt, tenim l’oportunitat de veure aquest conjunt de peces treballades informàticament i presentades en format fotogràfic. En paraules de l’autor “Ens trobem davant de moments àlgids d’un malson. Per aquest motiu el títol del conjunt és Bitxos: els protagonistes dels somnis. N’hi ha de terrorífics i n’hi ha de simpàtics depenent del somni. Són figures que han cobrat vida i a partir d’elles s’intenta mostrar un instant rellevant d’aquesta vida” 

No us la perdeu!!!... per anar fent boca us deixem amb una petita presentació que també ha fet el propi autor:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada