30 de març 2017

Resum de la trobada del Club DeLectura sobre "Las Uvas de la ira"

Ahir vespre ens varem trobar per parlar de la novel•la Las uvas de la ira de John Steinbeck. Aquest cop, com a novetat, la Carme ens va gravar!!! I això té un motiu que explicarem una mica més avall!!! 

Quan la Carme ens va proposar aquesta lectura molts de nosaltres varem “protestar”... que si era massa llarga... que si era massa feixuga... que ja estava tot dit sobre aquesta novel•la... I la Carme, com no!, va agafar el repte de fer-nos gaudir un cop més de la lectura. 

Ens va proposar de llegir cada dia un o dos capítols, de comentar-los per whatsapp o per facebook i va anar fent un seguiment pel bloc. Així doncs, als que més ens costa seguir el ritme, ens va facilitar la lectura. I els comentaris dels altres lectors ens varen anar encoratjant!!! 

A més a més, en el bloc, la Carme va penjar no tant sols el que podria ser el resum del capítol... també hi va penjar fotos, trossos de la pel•lícula, enllaços amb altres notícies relacionades... Fins i tot ens va posar la música!!! En fi, tot aquest treball i la gravació de la tertúlia quedarà inclòs en un treball personal de la Carme sobre el Foment de la Lectura relacionant lectures i xarxes socials. 


Pel que fa pròpiament a ahir... al començament semblava que no hi hauria res a dir... i en canvi va resultar ser una de les sessions més intenses. Moltes vegades les converses s’encavalcaven unes amb les altres. Tots teníem alguna cosa a dir... Genial! Si teniu facebook podeu veure-la en aquest enllaç . També us deixem amb l’enllaç del bloc de la Carme on podreu llegir i gaudir de tota la feina que ha fet al voltant d’aquesta magnífica novel•la. 

Gràcies Carme per la tasca que fas!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada