20 de març 2017

EXPOSICIÓ DE MANDALES DE Ma ÀNGELS CASSANY


 

Bussejant pel teu interior és el títol que agrupa aquests preciosos mandales de la Ma Àngels Cassany. Podreu gaudir-la durant TOT el mes d’abril. L’últim dia hi haurà un sorteig d’un dels mandales entre totes les persones que hagin omplert una butlleta que tindrem a la vostra disposició. 

La inauguració la farem el dijous 6 d’abril a les set de la tarda. Anirà a càrrec de la Psicooncològa d’Oncolliga, la Sra. Carme Ventura. Us hi esperem!!! 

Tots els mandales que nosaltres hem vist de la Ma Àngels són preciosos. I la majoria, sinó tots, van acompanyats d’un petit escrit on s’explica part del procés del Mandala. 

Com molts de vosaltres ja sabeu la Ma Àngels crea mandales. En fa per gust, per relaxar-se, per deixar anar les emocions... i també en fa per encàrrec. Aquests dies trobareu targetes seves!!!

Finalment, comentar-vos que el divendres 21 hi haurà un parell de tallers de mandales. Un per infants i l’altre per adults. Quan s’apropi el dia us anirem informant... mentrestant guardeu-vos aquest dia ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada