03 de març 2017

Exposició “Createx-Aurora” a la biblioteca

Cartell: Miquel Bohigas
Aquest mes de març podreu gaudir d’una exposició ben singular a la biblioteca. Hi trobareu roba... però no qualsevol roba, no! Són peces úniques fetes a mà!!! 

La seva creadora és l’Aurora. Ella es dedica bàsicament fer complements de roba, però també fa tallers per la mainada i per adults. Segurament algun de vosaltres ha assistit a les seves classes a l’espai jove Cal Bolet de taller de feltre. O potser l’heu vist en alguna fira d’artesania. 

És una dona molt activa, doncs a banda de treballar en el seu taller contínuament fa formació perquè tots nosaltres trobem més belles les seves peces. És una persona exigent amb ella mateixa i per aquest motiu les peces primer de tot li han d’agradar a ella. Si no li agraden no les posa a la venda.

El seu treball es basa amb el feltre artesanal, o feltre numo. Ella mateixa fa sortir el feltre a partir de la llana cardada sense filar. Aquest material el barreja amb la seda, que es l’altra material que també treballa. D’aquesta barreja en surt el feltre nuno. Llavors, tot sovint, el barreja amb altres materials com el cotó i el lli. 

Com a part del procés creatiu ella també es tenyeix el material. Ja sigui la llana, la seda, el lli, gassa de formatge i/o el coto. És defineix com a una viciada de l’agulla!!! 

Tot aquest treball que podeu veure a la biblioteca surt del seu taller. Fa peces per encàrrec i fa monogràfics. Per tant si veieu que el material exposat us agrada i voleu fer la vostra pròpia peça podeu posar-vos en contacte amb ella. 
tln: 615 222 116
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada