03 de desembre 2016

Presentació dels llibres “Me’n vaig a l’Est...” i “Risc de pluja” dels Bohigas amb Increxendo

Increxendo va fer la presentació dels llibres dels Bohigas. Del pare, en Miquel, i la filla, la Laura. De Risc de pluja. Contes càustics, relats mòrbids i maquinacions espontànies del primer i Me’n vaig a l’Est. Apunts de Belgrad, Moscou i Chisinau de la segona. 

Va ser una presentació molt lluïda. Amb la seva habitual manera d’actuar, Increxendo, va iniciar un espectacle molt agradable. Lectures, música, descripcions dels autors dels llibres, anècdotes, comentaris sobre la relació d’uns amb els altres...paraules lligades unes amb les altres per donar veu a ambdós escrits.

Preciós. 

Els oients varem acabar la sessió amb la sensació de curt, de voler-ne més. De ben segur que seran llibres molt llegits... ni que sigui per recordar aquesta estona tan bonica que varem passar amb Increxendo, amb la música, amb les paraules dels autors... 

Un moment abans de començar!!!
Gràcies a tots i totes per venir!

2 comentaris:

  1. Gràcies també a tu Marisa.
    No sé si els llibres seran molt llegits o no, però que la vetllada serà molt recordada, no ho dubtis. Al menys per a nosaltres, els autors. I també per a l'Anna, que havia fet les portades i no ho vam dir!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Miquel,
      Treballar amb tu i la teva família sempre és un plaer!!!Gràcies!!
      Quina llàstima no haver parlat de les portades i del treball de l'Anna. Són molt escaients!!! Feu un molt bon equip!!!

      Elimina