20 de desembre 2016

“El Poema de Nadal” de Sagarra a la biblioteca

Ahir vespre Increxendo ens va interpretar El Poema de Nadal de JM de Sagarra. I als oients ens va agradar molt!!! 

En Rafael ens va una breu introducció parlant-nos de les moltes activitats que han portat a terme a la biblioteca. Diferents contes clàssics infantils; “entrega de premis literaris”; el projecte amb l’escola sobre les normes de la biblioteca- amb el qual es va guanyar l’accèssit Premi Teresa Rovira al 2013- ; l’obra de teatre al voltant de figures “secundàries” de Mercè Rodoreda... i ara, per celebrar amb tots vosaltres l’arribada del Nadal aquesta lectura de JM de Sagarra. 

Però, vala  dir que el motiu principal de que ahir gaudíssim de tot l’equip d’Increxendo va ser la insistència de Joan Biarnès. Ell, en la seva joventut va actuar en diversos escenaris i aquest poema li porta molts bons records. De fet, amb les explicacions que ens dóna, ja veiem que J Biarnès encara ara és un actor, poeta, artista! 

Ell i en Rafael interactuen amb el públic, al qual fan riure i fent venir moltes ganes d’escoltar el poema! Per ells, aquest poema és una joia de la literatura catalana que ens obra les portes a les FESTES de NADAL! 

La veritat és que ha estat un plaer escoltar a J Biarnès llegir el poema. Té una força impressionant!!! 

Així, entre bromes i serietat. Entre l’Àngel, en Miquel, en Rafael, la Mar i tots els membres d’Increxendo... ens trobem escoltant un poema preciós. Les diferents veus varen anar interpretant els diversos cants. Difícils!!! Amb alguns trossos amb molts adjectius. Alhora, un muntatge d’imatges acompanyava a aquestes veus. Realment bonic!!! 

Moltes gràcies!!! I BON NADAL!!!! 


Us deixem amb alguna imatge de la sessió: 

 


Si el voleu llegir, en aquesta entrada d'un bloc el podeu llegir sencer!!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada