08 de novembre 2016

"Fragments de memòria" de “Carlets”

Al llarg de tot un mes tindrem a la biblioteca una exposició de ceràmica de Carles Torrent, conegut per "Carlets". És tracta d’una sèrie de que porta per títol "Fragments de memòria". Construïda, pensem,  especialment per a biblioteques. 

Aquesta exposició, en paraules del nostre amic i col•laborador Francesc Carbonell, és un homenatge a la mare i a l’àvia de  “Carlets”. Doncs, una el va ensenyar a llegir i l’altra li va aconsellar les primeres lectures. L'àvia tenia molts llibres... per tant, podríem dir que l’àvia va ser la seva primera bibliotecària sense ser de l’ofici. 

“Els llibres estan fets amb pasta de paper (de llibres?) barrejada amb el fang. Les subtils imatges que hi ha, estan incrustades a la ceràmica amb una tècnica especial en la qual en Carlets és un mestre, ja que n'ha impartit cursos en diversos països europeus. Si mireu aquestes imatges amb atenció potser descobrireu quins van ser els primers llibres que la seva àvia li va recomanar a en Carlets...” 
 
Com podreu comprovar, si veniu, és una exposició molt adient per a una biblioteca. I nosaltres estem encantats de tenir-la. 
 
Gràcies “Carlets” i gràcies Francesc!!! 
Cartell: Francesc Carbonell
 
Us recomanem que vingueu el dia de la inauguració. El proper dijous 10 de novembre a les set de la tarda. Hi haurà en Carlets i moltes persones que, com ell,  estimen els llibres i les obres d'art!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada