25 d’octubre 2016

HORA DEL CONTE INFANTIL

Divendres passat, en la sessió mensual de contes, va venir l’Albert Estengre. I abans varem tenir un preludi musical amb Enees Royes de l’acadèmia Goodlife.

L’Enees ens va interpretar al piano “L’Indi Tomtom”. Va ser una peça curta però desconeguda per molts de nosaltres. I val a dir que ho va fer molt bé.

Tot seguit, l’Albert ens va explicar la coneguda rondalla d’en Patufet. I com que amb aquest no n’hi hauria hagut prou per tota la sessió també ens va explicar els contes que els pares d’en Patufet li contaven... que per cert, hi ha moltes històries d’en Patufet per contar!!!

Heu de saber que en Patufet era molt tossut, i sempre demanava i demanava contes als seus pares. Per això, els pares d’en Patufet que sabien molts i molts contes, n’hi explicaven cada dia un de diferent... Llavors, us penseu que l’Albert va tenir temps per a explicar-los tots? Hi ara! Estem segurs que qualsevol altre dia l’Albert torna a venir per acabar-les d’explicar!!!

Va ser una hora de conte ben especial. Amb molta activitat. Tots els qui hi van assistir varen haver de fer diferents sons, per tal d’ajudar a l’Albert en la seva narració. I estem segurs que tan grans com petits s’ho varen passar molt bé!



La propera sessió de contes infantils serà el 25 de novembre.

 Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada