12 de novembre 2016

Visites escolars a la biblioteca. 1T curs 2016-2017

Aquest primer trimestre ens han visitat molts dels alumnes de l’escola Agustí Gifre. En concret han vingut els de primer, segon, tercer, quart i cinquè. 

Amb cadascun dels cursos hem fet una activitat diferent, encara que totes al voltant de la lectura i/o el descobriment de la biblioteca. D’aquesta manera, els de primer els hem ensenyat l’espai i han fet lectura lliure; els de segon han conegut les normes de la biblioteca gràcies al grup Increixendo que els ha representat; els de tercer han vist com estaven ordenats alguns dels llibres de la part infantil i han descobert les últimes novetats; amb els de quart hem jugat amb les paraules tot resolent “passaparaules”; i els de cinquè s’han endut llibres a l’aula per mirar si són o no àlbums il•lustrats.. però han gaudit d’una sessió molt especial doncs la Melissa Ricros els ha llegit en anglès un conte de Roald Dahl


La biblioteca ha comptat amb un primer trimestre ple de mainada en hores lectives. I la mainada mica en mica va essent més independent en aquest entorn. 

Us deixem amb alguna fotografia de les sessions: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada