06 de juliol 2016

Inauguració de l’Exposició de Punts de Llibres d’Esglésies i Ermites de la Vall.

Aquest passat dilluns quatre de juliol varem inaugurar, a la biblioteca, una exposició molt bonica. Es tracta de tota una col•lecció de Punts de Llibres d’Esglésies i Ermites de la Vall que ha dibuixat la Remei Mulleres. 

La Remei Mulleres és molt coneguda pel Pessebre de Can Roseta de Cartellà. Però val a dir que aquesta dona és una artista de les manualitats i del seu hobby en treu rèdit. De tal manera que també fa assecatge de rams de núvia, postals, recordatoris de la Vall, pintures... en fi un munt de detalls preciosos per si mai no sabeu que regalar! 

D’altra banda, fa temps enrere el Sr. Francesc Compte i Cervera, personatge polifàcetic, va escriure tot de poesies de la Vall. Precioses. I ves per on, aquests dos artistes es varen trobar, varen congeniar i el resultat el podeu gaudir durant aquest mes de juliol a la biblioteca. Doncs, la Remei ens ha deixat TOTA la col•lecció d’esglésies i ermites de la Vall. Algunes amb poesies del Sr. Francesc Compte i Cervera. 

El dia de la inauguració, a banda d’admirar els punts de llibre, varem poder escoltar a cinc persones diferents recitant cinc de les poesies del Sr. Francesc. Una combinació perfecte per un treball delicat. 


Fotos: Pol Bordoy
Gràcies a tothom per assistir i fer-nos gaudir d’una molt bona estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada