25 de juliol 2016

Valoració pel bloc del Club DeLectura de fi de curs 2016

Aquesta última tertúlia s’ha fet en el marc incomparable de l’Ateneu. Allà s’ha comentat la poesia de Montserrat Abellò i s’ha escoltat música en directe de Mirna i Xavier. Tot plegat molt gratificant!


Foto: Cesc Compte
Aprofitarem aquest post per fer una valoració del Club DeLectura de Sant Gregori. I primer de tot, cal dir que no seria possible sense la implicació de la Carme Callejon, de l’Ateneu de la Vall de Llèmena que li dóna suport i de l'ajuntament de Sant Gregori que cedeix l'espai de la biblioteca en moltes de les trobades que es fan al llarg de l'any.

En aquestes tertúlies alguns cops ens parla del tipus de prosa, altres dels personatges, altres de l’autor. La qüestió és aprendre en cada lectura alguna coseta nova. 

Finalment dir que tots valorem molt positivament la tasca de la Carme com a dinamitzadora. No tan sols per la diversitat d’obres que ens aporta sinó perquè la seva tasca no tan sols es limita a coordinar les lectures, guiar-nos entre les línies escrites descobrir-nos enllaços que potser d’altra manera no veuríem, sinó també per la tasca que fa abans i desprès de la tertúlia. 

Abans perquè ens passa enllaços que ens contextualitzen l’obra i desprès perquè ens incita i motiva a continuar llegint i descobrint un mon apassionant. 

Gràcies Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada