21 de juliol 2016

Piscicontes 2016

El dimarts 19 de juliol, a la tarda, varem tenir una sessió de contes moooolt refrescants. Bàsicament perquè l’ajuntament ens va donar permís per poder-los fer dins de les instal•lacions de la piscina!!! 

Primer varem tenir en Martí tocant una peça a l’ukelele. Va ser un preludi musical curt però intens.... quan va acabar altres persones que no l’havien pogut escoltar li varen demanar una segona interpretació. Val a dir que ho va fer molt bé! 
  
Tot seguit els contes! Dèiem al cartell que ens els explicaria en Xavier Fabregas de la Cia La Perduda, però ves per on... ens els va explicar la Yoli. Una noia molt eixerida que alguns dels oients ja coneixia perquè havia estat “profe” de teatre de l’escola. 
 
Bé, el que us dèiem, la Yoli anava acompanyada d’una marieta molt vergonyosa, la Plometa. És diu així perquè té el cap plena de plomes virolades. La Plometa no gosava parlar amb els nens directament, però si que ho feia, de tant en tant, amb la narradora. És una titella especial, doncs li agrada molt escoltar contes i ahir s’ho va passar molt i molt bé, com tota la mainada que va estar escoltant a la Yoli. 


Així doncs, la Yoli ens va explicar tres contes: el del follet sabater, el de les set cabretes i el llop i a petició del públic, els tres porquets. En cadascuna de les narracions va fer participar als oients: uns fent de llops, altres de cabretes, o el que s’escaigués. 

Feia moltes cares diferents i es bellugava per entre mig de tots nosaltres. Així tant grans com petits varem passar una molt bona estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada