28 de juny 2016

Exposició de PUNTS DE LLIBRE de REMEI MULLERES

Aquest mes de juliol la biblioteca us ofereix una exposició un xic diferent. Es tracta de la col•lecció de PUNTS de LLIBRE que la Remei Mulleres (Can Roseta) va fer fa un temps sobre les esglésies i ermites de la Vall. 

Com veureu són en blanc i negre. Rotring sobre cartolina. Senzills i alhora súper detallats. 

Aquests punts de llibre van sorgir de lligar dues idees: cultura i record. D’una banda, la Remei volia ampliar la seva pròpia mirada/cultura del poble i, per altra banda, tenir-los donaria una mirada més amplia a tot el pessebre que ja té/tenia construït. De tal manera que els punts de llibre poguessin esser un record pels visitants del pessebre de Can Roseta

Si veniu a la biblioteca, a banda de adelitar-vos amb aquestes petites obres d’art podreu gaudir dels poemes que la Remei va recollir- amb el seu vist-i-plau- del poeta Francesc Compte i Cervera. Francesc va fallir l’agost d’ara fa un any. Així, aquesta mostra es converteix en un homenatge a una persona singular i estimada per tots nosaltres. 

L’exposició estarà amb nosaltres tot el mes de juliol. La inauguració serà el proper dilluns 4 de juliol a les set de la tarda. Diferents persones llegiran els poemes. 

Cartell: Conxa Torrado
Pensem que serà una combinació molt bonica. I també una manera de gaudir de la Vall. Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada