09 de juny 2016

Xerrada sobre Acolliments familiars

El passat dimarts set de juny, a la tarda, a la biblioteca, varem comptar amb AD Iniciatives Socials. Ens varen explicar que són i com funcionen els acolliments familiars. 

De fet AD Iniciatives Socials és una associació sense ànim de lucre que està vinculat a multitud de programes relacionats amb infants, adolescents, joves i família. Un cop detectada una situació de risc relacionada amb als infants els tècnics de l'associació intervenen. Com? Posant en contacte a aquesta mainada, centre de referència, llar, ... amb  famílies acollidores.

Tant pel fet de ser una associació vinculada a les necessitats socials com per la seva pròpia finalitat, els professionals que en formen part, es dediquen a informar sobre la necessitat que hi ha de famílies acollidores al nostre entorn. Així doncs en aquesta xerrada informativa han estat molt clars en les explicacions: en què consisteix un acolliment familiar, quines diferents varietats hi ha, quines són les circumstàncies més adients per ser família acollidora, com es treballa pel bé dels infants, quines són les pautes a seguir si hi ha una persona interessada en formar part de la xarxa de famílies acollidores... 

En fi, realment va resultar una xerrada molt interessant. Totes les preguntes varen obtenir resposta. Per tant, els dubtes que varen quedar resolts. 

Si alguna persona no va poder venir però està interessada amb la temàtica es pot dirigir al taulell de la biblioteca o directament trucar a AD’ Acolliments familiars: 972 215 917 i allà un equip de professionals l’atendran súper bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada