11 de novembre 2015

Inauguració Projecte BiblioArt

El proppassat divendres 06 de novembre varem inaugurar l’exposició del Projecte BiblioArt, en motiu del centenari de les biblioteques. Varen ser-hi presents molts dels artistes participants, amics, familiars, la nostra regidora i la Sra. Carme Fenoll que la va inaugurar.

Aquest projecte que ha estat possible gràcies a l’esforç d’un munt d’artistes, també compte amb el recolzament de vàries entitats i amb l'ajut d'altres col•laboradors. Però sobretot ha estat possible gràcies a que té ànima pròpia: Miquel Bohigas. 

Si veniu a la nostra biblioteca, aquest mes de novembre, veureu que consta de 2 expositors amb 25 quadernets cadascun. I cada quadernet és l’expressió d’un artista diferent... n’hi ha per tots els gustos però val a dir que TOTS són molt creatius. 

La idea és que tothom que vagi a les biblioteques pugui gaudir de l’art d’una manera molt propera i fàcil. És per aquest motiu que un dels dos expositors voltarà per diferents biblioteques de les comarques gironines i l’altre surti de l’àmbit gironí. En el cas de Girona, seran les pròpies biblioteques les que més endavant podran demanar a la Central de Biblioteques de Girona que la volen oferir als seus usuaris. 

En el nostre cas, està funcionant molt i molt bé. Tant a petits com a grans els agrada fullejar els quadernets i comentar quin és el que més els impressiona. Us deixem amb alguna imatge: 




Fotos: David

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada