11 de novembre 2015

Contes infantils amb la Sessi Sitjà

El passat divendres 6 d'octubre a la biblioteca varem tenir una nova sessió de conte infantil. Aquest cop, la Berta Señé, alumna de l'Escola Musical de St Gregori, ens va regalar el prel·ludi musical. La Berta ens va tocar tres cançons amb la flauta travessera: El petit pastor, El cargol i L'advocat. Tot i que estava una mica nerviosa a l'inici, ho va fer molt bé i es va guanyar els aplaudiments del públic. 
 
Tot seguit, la Sessi Sitjà va ser la convidada que varem tenir pels contes en una sessió anomenada Lletja més que lletja. La Sessi va dividir la sessió en dues parts: en la primera part, va explicar El Somni de la Tortuga, un conte que va explicar tot fent una mica de teatre i amb la participació dels nens. La segona part de la sessió va ser totalment improvisada. 

Degut a que els nens que van assistir a la sessió eren molt menuts, la Sessi va decidir adaptar la darrera part de la sessió a ells. Llavors, va demanar que cada nen anés a seure a sobre la falda del mare o la mare i tot seguit va començar un seguit de cantarelles i jocs de falda: Arri Arri tatanet, Ralet Ralet, El cavaller que corria, ...) Els petits s'ho van passar molt bé i els pares també! 


 Aquí teniu algunes fotos de la sessió:


La Sessi tenia una tortugueta que la va acompanyar en el primer conte. En acabar la sessió va repertir unes tortuguetes perquè els nens les poguessin pintar. Encara ens en queden... si voleu les podeu demanar a la biblioteca.





 La propera sessió de contes serà el divendres 20/11/15

 Us hi esperem!


text: Laura i fotos David

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada