08 d’abril 2015

Exposició pictòrica de JUMA

Aquest proper divendres 10 d’abril tindrem la inauguració de l’exposició de JUMA.... però si en voleu gaudir avui mateix ho podeu fer :)

Són olis i acrílics i... segons ens ha explicat ella mateixa, però sobretot en Pep ...

“La majoria de suports de les peces escollides en la mostra parteixen de la utilització de materials reciclats. A la Juma no li agrada llençar els objectes vells. Diu que estan plens de vida i de vivències compartides i els aprofita per a fer obres d’art. Fustes velles, antigues portes, fulloles, baldes d'armaris, pintures del seu pare... Són materials que varen ser creats en el seu moment per realitzar altres funcions, i que s’aprofiten com un símbol més de metàfora per dotar de sentit a les obres. Es parteix del reciclatge de materials per crear un fil conductor que ens porta a interpretar cada objecte. 

El compromís personal de la Juma com a artista està en el que fa, en el viure de cada dia, i en crear de manera conseqüent amb el que pensa. Crear és una cosa que només es pot fer des de la necessitat de fer-ho, i de viure-ho. Una obra d’art requereix molt més que la simple inspiració que molts s’imaginen, requereix molta dedicació i treball. 

Donar vida a la matèria mitjançant la vinculació del treball amb les mans, la força de la creativitat i la capacitat d’abstracció juntament amb l’aportació d’emocions i la contemplació de delit estètic que generen vivències úniques, que sorgeixen dels paisatges i moments a vegades viscuts a vegades somiats.... 

La Juma, sempre ha pintat perseguint la llum, el color, les atmosferes, els reflexos, ... la natura que ens dóna vida i que anem perdent pel “progrés”. La composició amb objectes retrobats construeixen metàfores, poemes visuals, per estimular la percepció, amb missatges subliminals. 

El seu art vol expressar i transmetre emocions, sentiments, pensaments i coneixements.” Us esperem a la biblioteca!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada