16 d’abril 2015

Exposició JUMA a la biblioteca

El passat divendres, a la biblioteca, varem tenir la sort de presentar l’exposició de pintures de JUMA. 
foto: Ariadna

De fet la presentació va anar a càrrec del seu/nostre amic Antoniu Castaño. Tal i com ell va dir “Aquesta és la primera exposició que presento i l’última vegada que vaig ser aquí a la biblioteca va ser per la inauguració d’una meva exposició... el dia següent de la presentació tothom parlava de la persona que la va presentar... jo espero que en aquesta ocasió la gent parli de l’obra de la JUMA”. Val a dir, que aquell mateix divendres tan es va parlar de la presentació com de l’exposició... ambdues van tenir el vist-i-plau de la concurrència :)

 Ara que ja ha passat una setmana podem dir que les persones que l’han vingut a visitar i en fan comentaris són expressament de l’obra :)... i val a dir que molts d’aquests comentaris són similars al que l’Antoniu ens va explicar el dia de la inauguració: “...Per a mi, aquesta és una pintura sincera, sense trucs, és una explosió de color... És en definitiva el treball d’una autora autodidacta”. 

Ell també ens va fer adonar de què es tracta d’una “pintora què, a la vegada que impressionista, és expressionista. A la vegada que informalista matèrica és artista pòvera. És una pintura amb un estil propi, és una obra eclèctica, producte d’una experiència vital”. 

En resum, tal i com podeu veure en el següent recull fotogràfic que ha creat Miquel Bohigas. Una obra que val la pena que vingueu a veure! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada