14 de febrer 2014

Exposició fotogràfica col·lectiva- VIURE EN UN PAÍS SENSE VENT -

La biblioteca té el privilegi de poder-vos oferir l’exposició fotogràfica col•lectiva de “VIURE EN UN PAÍS SENSE VENT”. La podreu veure del 21 de febrer al 27 de març, dia mundial del teatre. 
La inauguració serà divendres 21 de febrer a les 19h del vespre. 
  
“VIURE EN UN PAÍS SENSE VENT” És un projecte conjunt entre tres companys, en Santi Mir, en Sergio Soriano i la Thaís Martí, fotografia i la companyia de teatre “El Mirador”. Aquesta companyia va estrenar l’obra a la Planeta el febrer del 2012 i va ser un gran èxit d’assistència segons el diari ARA 

A la Biblioteca podreu gaudir de l’exposició fotogràfica de tot el projecte. Projecte que comença quan als tres companys (Santi Mir, Sergio Soriano i Thaís Martí) se’ls proposa fer fotos a la companyia de teatre “El Mirador”, des dels assajos fins a la posada en escena. 

Els fotògrafs ens expliquen “En les fotos dels assajos, varem veure i viure com és preparen els actors, els escalfaments, l’interpretació, com la directora feia les seves anotacions, anotacions que després en una particular masterclass amb els actors, els hi anava dient el que era més bo en cada moment o com posar més força en cada un dels personatges o rebaixar intensitat. 

Un cop al teatre, en l’assaig general, varem fer les proves d’il•luminació i la posada en escena dels diferents elements. La directora donant les últimes instruccions als actors, el posicionament dels mateixos en l’escenari, i com acomiadar-se del públic al final de l’obra. 

Després d’haver fet les fotografies durant l’assaig general, ens varem reunir per compartir el treball que havíem fet, d’aquí va sorgir la idea de treballar les fotos en conjunt. Cada un de nosaltres en les seves fotografies, havia tret la força interpretativa dels actors en moments diferents, havíem captat les seves expressions, les seves emocions, els seus moviments. 

Santi Mir, Sergio Soriano, Thaís Martí” 

Esperem que us agradi la proposta!!! 

Recordeu: “VIURE EN UN PAÍS SENSE VENT”, una exposició fotogràfica col•lectiva sobre una obra de teatre, a la nostra biblioteca del 21 de febrer al 27 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada