12 de febrer 2014

Atles literari de les terres de Girona


L’”Atles literari de les terres de Girona” és un llibre que recull, en 1200 pàgines, un viatge literari per les terres gironines. Pensem que és un bon recurs a tenir en compte i per aquest motiu us l’incloem en el nostre bloc.
Va ser una una inciaiva de la Càtedra M. Àngels Anglada de la UdG i de la Diputació de Girona en el 2003. Aquest llibre és pot trobar en el fons de moltes de les biblioteques de Girona... però també el podeu consultar a Internet des del 2008 en el següent enllaç: 

Aquest recull inclou títols o fragments literaris dedicats al territori gironí, per tant hi ha la petja de nombrosos narradors, poetes, memorialistes, assagistes i o viatgers, que han deixat part del seu llegat literari a les terres de Girona. 

Mariàngela Vilallonga, doctora en Filologia Clàssica per la Universitat Autònoma de Barcelona i catedràtica de Filologia Llatina a la Universitat de Girona, en el seu blog en fa una petita ressenya. Us deixem l’enllaç: http://mariangelavilallonga.blogspot.com.es/2010/07/atles-literari-20.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada