09 de novembre 2013

Ma Àngels Bassas i els contes d’en PATATU a la Biblioteca

Ahir divendres ens va visitar la Ma Àngels Bassas  i ens va explicar tot d’històries d’en Patatu. En Patatu és un pallasso que també fa de pagès. Viu dalt de tot d’una muntanya del país de Patatín. En els seus llibres hi trobareu aventures, amistat, i un lèxic ric... Si els llegiu segur que us agradaran!!!

Va ser un hora del conte especial, doncs la imaginació que hi ha en aquests contes va ser transmesa per l’actriu i narradora de mica en mica i no tots els nens i nens varen entrar en aquest món. El que sí va passar és que al final de la sessió la Ma Àngels va acabar envoltada de nenes i nenes que volien saber-ne més i més.

Al final de la sessió la Ma Àngels va obsequiar, a la Biblioteca, de part de l’editorial La Galera un exemplar d’en Patatu. A banda d’aquest podeu trobar a la biblioteca els 4 primers dels 6 que de moment compta aquesta col•lecció. 

Al principi de la sessió varem gaudir d'un preludi musical a càrrrec de la Júlia i l’Elisa Roch, de l’Escola de Música de Sant Gregori i amb en Cesc Corominas de l’Escola de Música del Gironès . La Júlia i l’Elisa varen tocar cadascuna una peça al piano i en Cesc ho va fer al violoncel. Ho varen fer francament bé!!! Moltes Gràcies!!! 

Tot seguit teniu alguna imatge de la sessió:
 


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada