25 de novembre 2013

“La Marta i la xocolata” a la Biblioteca

Al llarg de 15 dies hem tingut una exposició del fons relacionat amb la Fira del Pa i la Xocolata. A més a més, el dimecres passat varem tenir a la Lia Bertran. Ella és mestre, narradora i il•lustradora del conte "La Marta i la xocolata" i amb molt poc embolcall i molta destressa ens el va fer viure.... i tot seguit els nens i nenes varen poder fer un Taller amb la xocolata. 

Va ser una trobada molt especial. Primer de tot en Genis Pijiula de l’Escola de Música de Sant Gregori ens va interpretar al piano “Obladi, oblada” i “help for my friends” i llavors en Damià Carbonell de l’Escola de Música del Gironès ens va tocar al saxo “El Testament d’Amèlia”, una cançó tradicional catalana. Tots dos ho varen fer molt i molt bé!!!

Després d'aquest preludi,  la Lia ens va explicar el conte...ve de fet qui ens va explicar el conte va ser la Marta ... doncs la Lia, amb una capsa màgica, mica en mica, s’hi va anar transformant!!! Va estar molt bé!!!

 
 
Un cop el conte acabat els nens i nenes varen construir dibuixos amb la xocolata i val a dir que més d’un i de dos es varen llepar els dits!!! Tots feien cara d’estar molt contents ... i les mames també ;) 

Tot seguit teniu alguna imatge de la sessió! 

 






 
Aquesta activitat va ha estat possible gràcies a  l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Sant Gregori i la Vall de Llémena 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada