16 de novembre 2013

L’Scaramuix a la biblioteca

Ahir ens varen visitar la Roser del Mas Casablaca i en Joan Romaní, àlies Scaramuix 

Mentrestant l’Scaramuix ens dibuixava Fermins i Valentines a la paret, la Roser ens anava explicant una mica els continguts dels contes de la col•lecció “En Fermí, el ratolí pagès”.

La Roser va narrar el conte de “La visita de la Valentina” que de fet és el primer conte on hi surten tant el Fermí i la Valentina com la Roser o el Pep, els uns passant aventures i els altres fent de pagès. En aquest primer conte, també, hi trobem un recorregut sobre paper similar al que fan les visites de les escoles i o les famílies que ho desitgen quan visiten el Mas Casablanca. O sigui, descriu l’entorn on s’aniran desenvolupant la resta de les històries que hi ha en els diferents títols de la col•lecció... de fet, és el marc de totes les històries menys la que passa a l’agost, doncs els personatges també necessiten vacances ;) 

També ens varen explicar un munt de detalls divertits tant de la col•lecció actual com dels nous llibres, que esperem us agradin moooolt!!!...Eps! tant són adients per la mainada que ja sap llegir com per la gent gran que vulgui recordar els temps de joventut! 

 Aquí teniu alguna foto de la sessió:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada