04 de gener 2011

L'Ateneu de la Vall de Llémena torna a l'activitat

Els nostres amics de l'Ateneu ens fan arribar les seves propostes...........



Amb l'any nou, a l'Ateneu es torna a l'activitat. Aquesta excursió està pensada amb la intenció de poder deixar per l'Alta Garrotxa aquells quilets de més que alguns volen perdre...

Això és el que posa la imatge!!!!:
Benvolguts ateneistes, bon any!
Iniciem el 2011 pujant (i no ho diem pas pels preus..!!). El el diumenge dia 9 de gener sortim a les 7 de Sant Gregori (davant del pavelló) amb cotxes particulars per anar cap al Comanegre i el Pic de les Bruixes.
Anirem amb cotxe fins a les basses de Monars on iniciarem l’excursió que amb un desnivell de 700 metres i 4-5 hores de marxa efectiva (a banda de parades) ens portarà fins els 1557 metres del cim més alt de la l’Alta Garrotxa. A la tornada –ja amb cotxe- farem un cafetó en passar per Beget. Per la durada i el desnivell creiem que és una sortida apta per a mainada caminadora a partir d’uns 8 anys.
Recordem que l’assistència a les excursions es fa sota la responsabilitat de cada assistent, alliberant de manera expressa de la mateixa a l’Ateneu. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult, qui se’n responsabilitzarà durant tota la sortida.
Per a millor organització, aniria be que enviéssiu un correu per confirmar la vostra assistència a ateneuvalldellemena@gmail.com
La Junta, Cartellà, gener del 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada