14 de gener 2011

CONFERÈNCIA AMB SANTIAGO NIÑO BECERRA

Des de l'entitat de l'Ateneu ens han fet arribar la següent proposta que trobem molt interessant:

"Una de les principals funcions dels Ateneus des de la seva constitució a mitjans del segle XIX ha estat la d'actuar com a centres de reflexió i de debat, espais on es creava opinió i es discutien idees en un entorn de llibertat i de respecte. Ara més que mai, enmig d'una allau d'informació, ens cal un espai on dialogar, un espai que ens ajudi a trobar claus per entendre el present i enfocar el futur.
Des de l'Ateneu us animem a participar en un cicle de conferències-debat que giraran a l'entorn de la crisi. No perseguim obtenir un diagnòstic de les causes de la crisi, tasca que molts han fet, volem anar una mica més enllà i en la mesura del possible, discutir solucions, donar claus per interpretar els nous escenaris. I per fer-ho ens cal la vostra col·laboració, en els debats, però també amb les vostres propostes si coneixeu ponents que creieu que ens poden ajudar a continuar amb el cicle.
Com no podia ser d'altre manera, començarem el cicle parlant d'economia, imprescindible per entendre els fenòmens socials i polítics que condicionen les nostres vides. I ho farem de la ma del professor Santiago Niño Becerra, un expert que, de ben segur, ens donarà eines de reflexió i debat. Esperem la vostra assistència."

Aquesta primera sessió serà el proper 21 de gener de 2011
A les 18:45h a la Sala d’Actes del CEIP Agustí Gifre
Plaça del Poble, s.n Sant Gregori

Moderarà: Xavier Cusell, periodista de RNE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada