03 d’octubre 2024

Balla’m un llibre: “Salades” a la Biblioteca

Ahir vespre varem tenir una activitat molt especial a la Biblioteca: “Balla’m un llibre: Salades”. Basat en “Te deix, amor, la mar com a penyora” de la Carme Riera. Com us explicàvem en l’anterior post és un projecte que actualment s’està portant a terme a 17 biblioteques. Nosaltres hem estat una de les escollides!!! 

Estem molt contentes del treball que ens han ofert les diferents persones que hi han participat: 
  • La Claudia Solwat amb la petita conferència sobre entendre la dansa moderna i contemporània ens ha ajudat a entrar dins la dansa. Ens ha convidat a “sentir” la peça i ens ha invitat a participar en la posterior xerrada. 
  • La Sol Vázquez, la Raquel Gualtero i la Pilar Rodriguez amb la seva interpretació, vestuari, amabilitat, respostes... 
Han estat meravelloses!!! 







També volem agrair a la resta de personal que ha fet possible que hàgim pogut gaudir de l’espectacle: 
  • A la brigada de l’ajuntament i altres serveis que ens han facilitat material divers 
  • A les diferents persones implicades en el projecte: l’Associació de Professional de la Dansa de Catalunya, el Departament de Cultura de la Generalitat , ... 
  • Al Rodrigo Ramse – tot i que no l’hem vist- per la música que ha posat en la proposta. I 
  • A les persones que vareu venir... perquè sense vosaltres res no seria possible 
Com a resum de l’experiència d’ahir us podem dir que les persones que hi varen assistir tornariem a repetir l’experiència. Per a moltes de nosaltres la dansa contemporània és una gran desconeguda i poder-ne gaudir d’una manera tan propera ha estat molt enriquidor. A més a més moltes de les persones que no s’havien llegit el llibre ARA se’l llegiran! 

Si llegiu aquest post i encara no heu anat a cap sessió de Balla’m un llibre us ho recomanem molt i molt. Les artistes ens han explicat que n’hi varis rodant ara mateix i que cada peça és única! Per instagram les podeu seguir a @explicardansa  o @la_solwat


Animeu-vos a anar-hi... en gaudireu molt!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada