01 d’octubre 2024

2024 Entrega d’obsequis de LLEGIR TÉ PREMI

Ahir a la tarda varem fer la cloenda del LLEGIR TÉ PREMI 2024. Tot seguit us deixem amb un dels moments de la trobada: 

La Biblioteca, amb el suport de l’ajuntament, aposta per la lectura i la seva comprensió. Per aquest motiu l’any passat varem proposar una activitat lectora pels mesos d’estiu. 

Enguany, després de l’experiència de l’any passat, hem canviat el format. I ens hem adherit a la proposta LLEGIR TÉ PREMI Per nosaltres ha estat una molt bona experiència esperem que per vosaltres també!!! Hehhehe Si voleu ens podeu fer arribar les vostres opinions i comentaris! 

Pel que fa als obsequis preparats per la Biblioteca, la nostra regidora Júlia Sunyer va repartir-ne un a cadascuna de les persones que ha participat de manera activa en l’activitat. També va obsequiar amb una d’UNA ENTRADA DOBLE DE CINEMA D’ODEON (Espai Gironès) per qui ha tingut millor % d’encerts i es va sortejar una altra ENTRADA DOBLE DE CINEMA D’ODEON (Espai Gironès) entre la resta de participants. Aquestes entrades dobles ens han arribat per mitjà de l’Álvaro de l’estanc de Sant Gregori. 

A banda d’aquests obsequis hem comptat amb tres persones que han quedat entre les 150 primeres del rànking de tot Catalunya. Els ha tocat un PUNTS DE LLIBRE MAGNÈTIC a cadascuna d’elles. 

A la biblioteca només li queda agrair-vos la vostra participació i encoratjar-vos a continuar participant en les properes edicions de l’activitat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada