07 de març 2024

“Un Batec alhora” al Club de Lectura juvenil

Aquesta tarda s’han trobat alguns dels integrans del club de lectura per a joves amb la seva conductora, l’Àgata Losantos. Han comentat “Un Batec alhora” de Sharon Creech, editat per Nandibú. 

Us deixem el que Àgata ens ha comentat de la sessió: 

 

“La conversa ha fluït força. El llibre els ha sorprès per la forma poètica i perquè fos tan fàcil de llegir. "No semblava poesia", deien. Hem aprofundit en aquesta qüestió: com és la poesia per a vosaltres? "Amb paraules difícils i sense narració", han dit. Per tant, amb Un batec alhora han pogut veure una altra de les cares de la poesia, però hem pogut constatar que hi han tingut molt poc contacte al llarg de la seva escolarització, com és habitual.

 

Els ha semblat que hi passaven poques coses i que la protagonista donava moltes voltes a les coses. Les votacions han estat molt diverses: des dels qui els ha agradat molt als qui no els ha agradat gens.

 

Per acabar, hem fet una dinàmica de generar un nou poema a partir de la primera estrofa del llibre, pensant en una activitat que ens agradi i ocupi, creant-ne una onomatopeia i la resta de versos a la manera de Creech.”

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada