25 de març 2024

6a trobada del club de lectura de cicle superior. 21 de març del 2024

El llibre que hem estat llegint ens ha ENCANTAT! És clar, l’ha escrit Astrid Lindgren, que va guanyar el premi Andersen, que no és poca cosa. 

És una història tan bona que fins i tot se n’ha fet una pel·lícula i un còmic. Però nosaltres hem arribat a la conclusió que si has llegit el llibre ja tens el millor de la història. De totes maneres les il·lustracions del llibre no ens han agradat massa. Res és perfecte 😊. 

Hem passat una molt bona estona repassant els diferents moments del llibre, buscant possibles alternatives als problemes que es plantegen, comentant la força de l’amistat, condemnant les enemistats històriques sense sentit… dona per molt aquest llibre! 

Per cert, us hem parlat mai de la cullera de la paraula? És la que veieu a la fotografia. Ens va molt bé. És que com que estem que ens expliquem a sobre les ganes de parlar són incontrolables i, és clar, tots a l’hora no ens enteníem. Solució, només qui té la cullera té el dret de la paraula. Ara ens entenem millor 😉. 

El proper llibre que llegirem serà Tintín al Tibet, del famós Hergé, un còmic! És el primer àlbum d’aquest autor en que Tintín no lluita contra cap enemic, sinó que lluita contra els elements (la neu, el fred, el vent…) per salvar de la mort el seu amic perdut enmig de l’Himàlaia. Aprendrem moltes coses amb aquest còmic a demés de passar-ho molt bé.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada