07 de març 2024

5ª trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dimarts 20-2-2024


Sabeu què hem fet avui? A demés de repassar, comentar i explicar que ens han semblat els llibres que havíem llegit, ja sabeu, El príncep feliç, basat en la història original d' Oscar Wilde i L'Home del sac, de Josep M. Jové. Doncs, a demés d’això HEM FET UN SAC DE ROBA!!! 

Un petit sac de roba com el de L'Home del sac. Hem agafat un tros de roba que ja tenia una tavella cosida i, llavors hem après què és una agulla imperdible. L’hem fet servir per passar una cinta per dins de la tabella. Després hem pintat la roba amb retoladors especials per teixits i l’hem cosit amb una màquina de cosir. 

Mentre fèiem la bosseta hem anat pensant què hi guardaríem a dintre i hem escrit una paraula en un paper, una paraula que ens donés bones vibracions, per guardar-la dins la bossa. 

Ho hem passat molt guai! La “dire” del club de lectura ens ha presentat els àlbums il·lustrats per llegir fins a la propera trobada: D'aquí no passa ningú! de Isabel Minhós Martins i Bernardo P. Carvalho i Seis hombres, de David McKee. El primer l’hem estat mirant a l’escola però segur que li traurem més suc del que ja li hem tret. El segon és en castellà, però ja va bé, de tant en tant, practicar idiomes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada