02 de febrer 2024

Quarta trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dimecres 24-1-2024

Avui hem fet una cosa que encara no havíem fet mai, hem fet servir una cullera de fusta que només qui la tenia podia parlar i la resta de membres del club havíem de callar. Ha estat força divertit. 

També hem portat flocs de neu de paper retallat o fets amb tubs de cartró de paper de vàter. Són molt macos, els hem penjat a la paret.

Durant aquestes vacances de Nadal hem estat llegint El floc de neu, de Benji Davies, i L’exprés del Nord, de Klaus Baumgart. Hem fet una mica de lectura dramatitzada tot repassant El floc de Neu i hem recordat la pel·lícula de L’exprés del Nord. Vam veure un petit trosset de la peli en un ordinador quan la Sessi ens va presentar el llibre i ens va recomanar que la miréssim sencera a l’ordinador durant les vacances, però ningú ho ha fet. Li ha sabut molt de greu perquè diu que és molt interessant seguir la història al llibre i al mateix temps a la peli.

Ara llegirem El rei del cul vermell i Si, soc grassa, tots dos àlbums il·lustrats de Carles Arbat. Són dues històries molt diferents del mateix autor, tot i que amb les il·lustracions es pot endevinar que les ha fet la mateixa persona. 

Si, soc grassa sabem que va d’una noia que haurà de lluitar per ser ella mateixa malgrat que la gent vol que canviï. 

El rei del cul vermell va d’un rei incendiari que tothom ja n’està tip, aconsegueixen fer-lo fora del país però, com que no volem que ens facin spoiler, no sabem si qui vindrà a governar després serà millor o pitjor. És un llibre escrit amb rodolins! Sembla que és molt divertit.


Ens ho hem passat molt bé!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada