20 de febrer 2024

Alumnes de l’Escola Joan Riu ens han visitat aquest matí

Avui al matí han vingut alguns dels alumnes de l’escola Joan Riu. Aquest curs està previst que vinguin un dimarts al mes al matí. La d’avui ha estat la tercera d’aquest curs escolar 2023-2024. Són visites englobades en el projecte estatal “Comunidades participatives de aprendizaje”. 

En aquesta ocasió han tingut temps de gaudir de la biblioteca: mirar contes o llibres que els interessen, escoltar un conte: “Els ratolins de la senyora Marlowe”... Han estat atents. Alguns no entenien com un gat podia fer accions de persona. Penso que no ha estat una historia del tot adient per a ells. Tot i que tenim l’exposició de fotografies de Còrdova o la maleta de diversificció no l’hem visitada amb cap d’ells. 

Un cop han acabat d’esmorzar a fora han recollit i han tornat a mirar contes lliurement. Tot seguit han recollit la biblioteca, fet préstec i marxat. 

Ha estat una visita agradable. I en ser al matí les educadores han decidit quin era el millor moment de recollir i marxar de la biblioteca. Ha estat tot
fluid!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada