30 de novembre 2022

Segona trobada del club de lectura CM dilluns 21-11-2022

Que bé tornar-nos a trobar! I és que ens moríem de ganes de poder explicar el que havíem descobert als àlbums il·lustrats que hem llegit durant aquests quinze dies, Els pirates de l’illa calavera i Gegantosaure, tots dos de Jonny Duddle.

 

Hem trobat totes les diferències que hi ha entre la il·lustració de la guarda de la tapa del davant i la del darrera, que és un mapa de l’illa Calavera i del lloc on està enterrat el tresor. Aquests pirates eren una mica babaus, perquè fins que no va anar a l’illa la nostre heroïna de vacances van estar cavant en un lloc equivocat, ha, ha, ha, ha!!!

 

En el llibre del Gegantosaure havíem de descobrir quin conte popular hi havia amagat. Primer hem hagut d’entendre bé què és un conte popular i després hem descobert quin conte hi havia amagat. La Sessi ens l’ha explicat. Voleu saber quin era el conte? Doncs… llegiu-vos el llibre, que és súper divertit, i ho endevinareu, hi, hi, hi, hi!!!

 

I després hem vist quins àlbums il·lustrats llegiríem aquest mes, La Cambra prohibida, que és un conte popular adaptat i il·lustrat per Itziar Ezquieta i Les tres germanes lladres, escrit per Txabi Arnal i il·lustrat per Elena Odriozola.

 

Aquest últim és una història molt divertida en la que les tres germanes tenen un desig obsessiu d’acumular riqueses, de robar i de poder brillar com el sol d’estiu… O MÉS!

 

L’Altre, el de La Cambra prohibida fa una mica de por, però al final tot acaba molt bé gràcies a una noia molt llesta que soluciona tots els problemes.

Ja ens estem morint de ganes de tornar-nos a trobar, i encara falta un mes :( !!!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada