18 de novembre 2022

Hora de conte infantil amb alumnat de l’INS

Aquesta tarda hem comptat amb alumnat de 1rESO de l’INS la Vall de Llémena per explicar-nos contes. Ho han fet molt i molt bé! 
 
Com ja varem explicar en el post on anunciàvem l’activitat la sessió ha anat a càrrec d’alumnes de l’INS la Vall que voluntàriament han vingut a explicar-nos contes. Hem comptat amb en Marc (presentador); la Bruna (El ratolí que es va menjar la lluna); l’Alba ( la talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap); l’Arnau (El monstre de colors) i la Telma (El nen gris).
 
A tots els assistents ens han deixat bocabadats la facilitat que tenen aquest jovent per gaudir del que fan!!! Des de la biblioteca ens agradaria agrair públicament a aquestes persones l’esforç que han fet. Han vingut fora d’hores lectives a participar en una hora de conte infantil... I ja sabem que molts joves tenen moltes activitats!!! Han estudiat, cadascun, un conte diferent i l’han explicat amb molt entusiasme davant de persones totalment desconegudes per ells... i això, per qui no ho sàpiga, costa molt!!! I han hagut de trampejar les interaccions d’alguna mainada del públic... i improvisar...ufff!!!costa molt i molt... Per tot això i més ... Moltes gràcies! 


Donar les gràcies també al professorat que s’ha implicat al màxim per tal que la sessió sortís bé, a la Mery Yanes per tot el seu coneixement i al públic que hi ha assistit... sense vosaltres res no seria com ha estat! Moltes gràcies!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada