21 de març 2022

Taller sobre teixits amb Anna Champeney

Aquest dissabte al matí varem tenir un taller sobre teixits. El va impartir l’Anna Champeney arrel de la seva exposició a la biblioteca. Us deixem també amb l’enllaç a l’entrevista que ràdio Sant Gregori li va fer aquest proppassat diumenge.

En el taller l’Anna ens va fer una breu explicació dels motius que l'han portat a la Vall i va fer una clara introducció a la història del teixit. Va posar el just valor del teixit en la història de la Humanitat  i ens va assenyalar la relació que hi tenim com a humans.

Es nota que l’Anna és professora perquè va saber transmetre molt fluidament les idees que ens va voler transmetre. Estaven molt ben estructurades. Les va anar compaginant amb petites demostracions d’un teler que va portar, amb alguna fotografia en la qual s’ha inspirat per alguna de les seves creacions, ens va anar ensenyant diferents tipus de fil que ella empra i/o diferents mostres per veure diferents treballs.

Va ser un taller molt interessant. Tant que moltes persones en acabar l’explicació/demostració es varen quedar amb ella per resoldre dubtes que tenien.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada