24 de març 2022

Comentem el Macbett de Ionesco al club deLectura

Ahir al vespre ens varem trobar presencialment per parlar de l’univers de Shakespeare. Ens va guiar la nostra conductora Carme Callejon. I ho varem fer mitjançant comentar el Macbett de Eugène Ionesco que es troba actualment en escena a la sala petita del TCN. 
 
La veritat és que la trobada d’ahir va ser – per mi- més una conferència que no una tertúlia pròpiament de club de lectura. Això sí, una conferència on teníem la llibertat de participar en tot moment. 😊
 
La Carme, que sempre ve molt preparada, aquest cop encara hi anava més que mai. Va ser un luxe escoltar-la parlant de Ionesco, de l’obra, del Macbeth de Shakespeare, del treball de Harold Bloom ... i fins i tot d’Antígona.. I és que a banda de comentar-nos el material que ens havia facilitat per tal d’entendre el que estàvem llegint va anar il·lustrant qualsevol tema que nosaltres li proposéssim relacionat amb la lectura del Macbett de Ionesco. 
 
Ens va exposar l’obra i ens en va parlar de manera brillant. Tant, que ens varen venir moltes ganes d’anar a veure-la!!! Si no l’heu llegit us animem a fer-ho!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada