11 de febrer 2022

Alumnat de l’Escola Joan Riu ens ha tornat a visitar!!!

Continuem amb les visites d’alguns dels alumnes de l’escola Joan Riu. Recordem que són visites englobades en el  projecte estatal “Comunidades participatives de aprendizaje” on la comunitat, en aquest cas el municipi de Sant Gregori, i té molt a veure.

La mainada que ha vingut s’hi ha estat prou estona com per gaudir de la biblioteca: mirar contes segons les seves preferències, interactuar en un espai diferent al seu entorn habitual, i escoltar un conte que la bibliotecària els ha explicat.  Aquest cop el conte ha estat relacionat amb el CARNESTOLTES i val a dir que els ha agradat molt. Hem aprofitat per parlar amb una de les educadores de les activitats que es fan al poble al voltant del Carnestoltes. Tot seguit han esmorzat fora de la biblioteca, en el passadís de l’INS. I després de l’esmorzar han tornat a la sala infantil.

Ha estat una visita molt agradable i profitosa. La mainada ha gaudit de l’espai de manera  relaxada i cadascú en la seva mesura. N’hi ha que han mirat contes, altres han llegit, i altres han interaccionat amb l’espai i le
s educadores. Ha estat tot molt amè i fluid!

Han aprofitat per endur-se’n material en préstec de nou.

Els esperem de nou al març del 2022!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada