31 de desembre 2020

3a trobada del club de lectura de cicle superior 14-12-20

Dilluns, a la trobada del club de lectura, vam parlar de les històries i les il·lustracions dels contes de Les mil i una nits que haviem llegit, de quines ens havien impactat més. Vam haver de reconèixer que déu n’hi dó, quines històries, quins personatges i quines il·lustracións! 
 
Però mentre anavem comentant el llibre de Les mil i una nits, ens estava obsevant una personeta molt petita i divertida: LA MONA TXITA! Si, si, ho heu llegit bé, la mona Txita!
 
D’entrada no ens va dir quina mona era, ens anava donant pistes i ens ho va fer endevinar. L’amiga d’en Tarzan en el cinema! I, aleshores, vam estar mirant fotos del creador de les novel·les d’en Tarzan, el Sr. Edgar Rice Burroughs, i d’alguns fotogrames de la primera pel·lícula que es va filmar amb el primer actor que el va interpretar en el cinema, el Sr. Johnny Weissmuller, i de les portades del primers llibres traduïts al castellà, i de còmics amb en Tarzan de protagonista. Tot va estar molt interessant. 
 
Ara llegirem Safari, de Maite Carranza, la història d’un nen que es perd a la selva africana. S’assembla una mica a la història d’en Tarzan, perquè ell també vivia perdut a la selva africana. Ah! I també ens hem emportat a casa Salvatge, d’Emily Hughes, un àlbum il·lustrat d’una nena salvatge molt divertit.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada