27 de febrer 2020

5ª trobada del club de lectura de 5è i 6è 18-2-20

Sabeu? tot i que el tema del llibre que hem llegit aquesta vegada, Contes macabres d’Edgar Allan Poe, feia una mica de iuiu i que el text no era fàcil de llegir, doncs, la veritat és que no ens ha desagradat del tot i fins ha agradat força a alguns de nosaltres. Perquè tot i que costava llegir i tot i que feia iuiu també feia molta intriga i tenies moltes ganes de saber què passarà després. Tot s’ha de dir, però, que hi ha hagut qui ja sap que d’aquest gènere no en vol saber res… de moment. 

Una altra cosa és l’il·lustrador, en Benjamin Lacombe. Hem tingut a les mans molts llibres il·lustrats per aquest senyor i wow! són preciosos, tot i que ens hem adonat que tots els seus dibuixos tenen un punt de tristesa o de iuiu

Per la propera trobada ens llegirem Ronja, la filla del bandoler, un llibre escrit per l’Astrid Lindgren, una escriptora sueca que també va crear el personatge de la Pippi Langstrump. Com que ella era de Suècia, doncs, en aquesta història hi surten elements de la mitologia escandinava. Sembla que pot ser interessant, i té alguna il·lustració que fa riure molt (es veuen culs!). 
Ei! Mama. Ei! Papa. M’ajudaràs a llegir-lo si veig que m’encallo una mica?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada