27 de febrer 2020

2ª trobada del club de lectura de 5è i 6è del 20-2-20

Amb quin esvalotament hem començat avui la trobada! I és que sabíem que el llibre que avui ens entregarien és molt macabre. Ho sabíem perquè a l’escola les notícies volen i els companys del grup del dimarts ens havien dit alguna cosa. Però abans de presentar-nos-el la Sessi ha volgut saber les nostres opinions sobre El fantasme de Canterville i altres contes, de l’Oscar Wild. A tots ens ha agradat molt, si, però… i els contes macabres? 

Ja va, ja va! Però primer encara hem hagut de mirar uns llibres preciosos il·lustrats per en Benjamin Lacombe. Wow! aquest home en sap un niu de dibuixar i crear amb paper. Quines il·lustracions tan maques, quins colors tan brillants, quins pop-ups tan enginyosos! Un dels llibres estava plegat com un acordió i era tan llarg que donava casi tota la volta a l’aula! 

Molt bé, molt bé, si, però i els contes macabres? 

I aleshores la Sessi ens ha ensenyat un llibre fosc, negre, amb il·lustracions fosques que només de mirar-les ja feien iuiu… PER FI!!! Els Contes macabres de l’Edgar Allan Poe! 

I, i tant que són macabres! La Sessi ens en ha explicat un i ens en hem anat a casa amb moltes ganes de llegir-lo, quin iuiu! Això sí, la Sessi ja ens ha advertit que no és fàcil de llegir, així que… 

Ei! Mama. Ei! Papa. M’ajudaràs a llegir-lo si veig que m’encallo una mica?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada