27 de febrer 2020

5ª trobada del club de lectura de 4rt 17-2-20

Us deixem amb les paraules de la Sessi des de la prespectiva d'algú de nosaltres. Esperem que en gaudiu!  

"Avui hem tingut una convidada, la Marisa. Es veu que algú li ha “xivat” que ens ho passem d’allò més bé i ella també ha volgut venir a passar-s’ho bé amb nosaltres. 

I de veritat que ens ho passat molt bé. Hem parlat del conte de Les tres germanes lladres i de que no aconsegueixen brillar com el sol, o més fins que no neix la filla de la germana petita, de què és el que finalment les fa brillar com el sol, o més. Hem parlat de robar, de com ens quedem si ens roben, de com ens quedem si prenem alguna cosa que no és nostre, i de més coses sobre aquest conte.

Després la Sessi ens ha presentat els llibres que llegirem aquesta vegada. Bé, llegir, el que es diu llegir no llegirem gaire, però el tema de les històries no és qualsevol tema. Tots tres són llibres per parlar-ne en família, perquè fan rumiar molt i fan plantejar moltes preguntes. Ja tenim ganes d’arribar a casa per poder-vos-els ensenyar i que ens ajudeu a treure-hi tot el suc esprement-los fort. 

Quan ens tornem a trobar, el més que ve, segur que parlarem de totes les idees que haurem tret de les històries comentant-les a casa."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada