23 de desembre 2019

Tercera trobada del club de lectura Petits Lectors (5è i 6è) 17-12-19

Quan hem entrat a la sala on ens trobem ja hem vist que avui passaria alguna cosa.
La Sessi estava nerviosa i no parava de molestar a la pobra i superenfeinada Marisa. Ai, ai. Què passava?

Per començar hem parlat de les històries de mitologia grega que haviem llegit. Són unes històries super interessants, us les recomanem. La de Prometeu, la de Medusa, la de la caixa de Pandora, la de Persèfone i la d’Aragna potser són les que ens han agradat més. 

I tot d’una, va, i la Sessi se’ns emporta a la sala gran del final de la biblioteca. Veuriem una pel·lícula! Bé! Fantasia, de Walt Disney. És un conte i una peça musical al mateix temps. El conte és L’aprenent de bruixot i la peça musical es diu igual. La gent que sap molt de música es pot imaginar els contes en notes musicals. Es veu que diuen que és la millor pel·lícula de Walt Disney, la única que no manipula l’esperit del conte.

Per això estava nerviosa la Sessi, perquè no sabia si podriem veure la pel·lícula. Gràcies Marisa per preparar-nos la sala i gràcies Guillem per ajudar-nos a manipular l’ordinador, perquè si arriba a ser per la Sessi… 

Ara llegirem una novel·la que també es titula L’aprenent de bruixot (com el conte i la peça músical) i els invisibles, d’en Jordi Sierra i Fabra. Ens han assegurat que ens agradarà molt. Va de cementiris, de pocions màgiques perilloses, de molta intriga i de més “suspense”. Bones festes i fins l’any que ve! (si és que sobrevivim a la lectura d’una nove·la tan perillosa!)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada