23 de desembre 2019

Tercera trobada del club de lectura de 4rt 16-12-19

Avui, durant la trobada, teniem ganes de dir-li una cosa a la Sessi. Haviem descobert que els tres àlbums il·lustrats que haviem llegit anaven del mateix tema. Un tema que fa que se’t moguin coses aquí, a dins del pit: que hem de ser com sóm, que tothom ha de ser com és.

Després, la Sessi, ens ha presentat els tres llibres que llegirem aquesta vegada. Ha dit que eren tres àlbums il·lustrats que no ens els haviem de perdre, que són fantàstics.

 El primer ha estat L’home del sac, de Josep M. Jové. Alguns ja el coneixíem però no ens en recordàvem ben bé. Ens ho hem passat divertit imaginant el que podria passar a la pàgina següent, però no n’encertàvem ni una. Quan acaba et fa venir ganes d’imaginar una altra història.

El segon, El conte dels dos ratolins, de la Ruth Brown és molt, però que molt bonic, amb pop-ups i amb portetes que s’obren per mirar el que hi ha amagat al darrera. De seguida hem sabut que ens agradaria molt.

El tercer, Per un botó, d’en Carles Cano i amb els dibuixos d’en Joma, té unes il·lustracions molt originals i estranyes i la història és molt bona. Les lletres donen voltes per la pàgina, a vegades seguint el botó, a vegades seguint un cavall, o qualsevol altre cosa que corri pel dibuix. Va d’una colla que, per poc, acaben muntant una guerra mundial, i tot per culpa d’un botó de la camisa d’un garrepa, ha, ha, ha, ha!!!

Ens ho hem passat molt guai! 

I ara… fins l’any que ve, bones festes!!! 

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies! S'ho estan passant pipa i les lectures estan molt ben trobades. Felicitats per la feina i molt bones festes!!

    ResponElimina
  2. Bones Festes! Les gaudirem un xic més llegin les noves històries! A veure quantes voltes donem rere el botó...

    ResponElimina