04 d’octubre 2019

Presentació del llibre “El voluntari” d’Eduard Sadurní

Ahir varem comptar amb Eduard Sadurní perquè ens presentés el seu segon llibre, El voluntari. Aquest presentació estava promogut per la representació de l'entitat Fundació Oncolliga Girona a Sant Gregori. Va comptar doncs amb la seva delegada, la Sra Conxa Torrado. També va comptar amb la presencia del nostre alcalde, el Sr. Quim Roca. 

Ambdós, la Conxa i en Quim, varen parlar molt bé de l’Eduard... i és que és fàcil parlar bé d’una persona senzilla i compromesa. Una persona que posa el mateix esperit de lluita en cadascuna de activitats en les que participa com la que va posar en superar la seva malaltia. Una persona que creu fermament en que s’ha de practicar amb l’exemple. 

Entre les moltes activitats que porta a terme fa de voluntari. Ja sigui visitant persones i/o familiars que estan patint càncer com amb l’Oncobike que es celebra a la Vall. Així doncs, aquest llibre parla de casos reals tot que ell ha viscut en primera persona. Tot i que els noms i les dates estan modificades per no desvelar als implicats. 

L’Eduard no ens explica pas el llibre. S’estima més que el comprem i el llegim. El que sí ens explica són els motius que el varen portar a escriure’l... i també la imatge de la portada. 

Ens en parla amb un llenguatge proper, net. Alhora és dinàmic, ràpid... I entre els que ens explica i el que els oients palpem ens fa venir moltes ganes de llegir el llibre, de tenir-lo entre les mans. Així doncs, totes les persones assistents varen acabar comprant-li un exemplar... i és que part dels diners seran per ajudar a l’Oncolliga. 

Aquesta ha estat la segona vegada que l’Eduard ens visita. En les dues ocasions ens ha presentat els seus llibres... Esperem poder-lo tenir altre cop a la biblioteca parlant-nos d'alguna nova aventura! 

Moltes gràcies Eduard i moltes gràcies a tots els assistents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada