24 d’octubre 2019

Club de lectura. "L'Aquari" de David Vann amb l'aniol de Periscopi!

Ahir vespre ens varem trobar per comentar l’aquari de David Vann. Novel·la editada per Periscopi i traduïda per Yannick Garcia. 

La trobada va ser molt interessant. Sobretot per dos motius. Un, que ens va acompanyar l’Aniol Rafel editor de Periscopi. I dos, per què ha estat una lectura que no ha deixat indiferent a cap membre del club. 

La Carme ens havia fet una prèvia molt interessant en el seu bloc . Amb tot de ressenyes i entrevistes. També amb una explicació de la novel·la . I amb la participació de l’Aniol varem poder conèixer detalls que desconeixíem. Tant de l’autor com del traductor, o com va ser la desició de les imatges de l’interior del llibre. 

L'Aniol ens va repetir el que la Carme ja ens havia dit, l'aquari és una novel·la dura però menys que la resta de l'obra d'aquest autor. És, segons ell, una bona porta d'entrada a la lectura d'aquest autor tant brillant. 


Nosaltres, varem aprofitar per conèixer més l’editorial Periscopi: quines noves propostes tenen a la vista, quin és el total del seu fons, si encara es pot trobar o no en llibreries... 

Pel que fa a la trobada en sí va ser molt participativa. Ja sigui per les preguntes que fèiem a l’Aniol, com per les opinions que varen sorgir entre els lectors. Totes elles fonamentades... és nota que som un club amb “solera” 😊 Gràcies Carme per fer-ho possible! I gràcies a tots/es les que participeu i/o hi col·laboreu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada