20 d’abril 2018

Presentació Nostaldisc vol.3

Ahir al vespre varen venir en David Julià, l’Enric Puig i en Jordi Turon a presentar-nos la Fira Nostaldisc. Enguany és la tercera edició. I tot seguit varem poder escoltar el duet 27notes.

Els primers ens varen explicar la programació prevista. Moltes de les activitats, evidentment, seran musicals i sobretot de rock ... però us podem assegurar que hi ha activitats per tot tipus de públic. Entre d’altres al matí hi haurà la Coral de Sant Gregori, i com activitats familiars hi haurà un espectacle de titelles a càrrec de la Cia la Finisssima; i com a novetat un taller anomenat “FES-TE LA TEVA GUITARRA”. Alhora s’iniciarà el concert – vermut amb el gironí David Mauricio  i el duet barceloní de blues Txus Blues & José Bluefingers. Amb ells tindrem una combinació de bona música i bon humor. Tot seguit hi haurà un dinar al popular preu de 5€. Consistirà en una súper fideuada. 

A la tarda hi haurà diferents concerts. Com a novetat aquest any es faran TOTS a fora, si el temps ho permet. Bàsicament de Rock and Roll. I ens han parlat que hi haurà més veus femenines que en les dues edicions anteriors. Durant tot el dia podreu visitar els diferents estands. Hi trobareu un luthier de guitarres, en  Francesc Mir; 14 parades de vinils (de moment!!!) i aquest any hi trobareu l’ESPAI AUTOR -qui vulgui saber en què consisteix que vagi a la FIRA! ;)- 

Preveuen acabar abans del partit de futbol Barça – Madrid.... hi ha possibilitat que pugueu veure el partit a la mateixa Fira, o si res més no... Escoltar-lo! 


També ens han parlat de les diferent prèvies de Nostaldisc.... mica en mica us les anirem compartim. Mentrestant, a la biblioteca teniu tot de dibuixos per pintar que s’exposaran a la FIRA. Allà us podreu una foto amb el nostre fotocool!!! 

I els segons ens van deleitar amb la seva música! Ens ho varem pasar molt bé! I estem segurs que també gaudirem a la Fira!!! I seràs tu?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada