19 d’abril 2018

Paisatges. Exposició pictòrica d’Enric Vilches a la biblioteca

Aquest mes de maig tindrem tot de Paisatges d’Enric Vilches a la nostra biblioteca. La majoria són imatges relacionades amb l’aigua. Moltes de la Vall, però altres no. Són olis i acrílics. Us convidem a visitar-la! 

L’Enric va néixer al veïnat de Salt. Va estudiar als maristes de Santa Eugènia i més endavant pintura a les Escoles de Belles Arts a Salt. El seu professor va ser Lluís Mateu. Malgrat això ell es considera autodidacta. 

Tota la seva vida havia dit que li agradaria pintar. Un any, els reis li varen portar pintures a l’oli. Va començar a pintar. Tothom li deia que era molt bonic. Llavors, va decidir anar a belles Arts. Va assistir a classes durant 4 o 5 anys. Dos o tres cops per setmana. Allà va fer amistats amb el professor i dos companys més d’estudi. 

Un cop va perdre al vergonya va començar anar a pintar tot sol. Primer va descriure el seu entorn més immediat i un bon dia va travessar el Ter i es va trobar amb el paisatge del Llémena que el va enamorar. Aquest enamorament és el que trobareu en l’exposició que ens ha preparat! 


La inauguració serà el proper dimecres dos de maig a les set de la tarda. Hi haurà pica pica. Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada