13 d’abril 2018

Presentació del llibre "Demà tindrem sort" a la biblioteca

Aquest proper dimecres 18 d'abril, a les set del vespre, us convidem a la presentació del llibre Demà tindrem sort escrit per Núria Martí Constants. Hi assistirà en Sergi Font com a president d’Òmnium Gironès; Marga Soler Triadú com a membre de l’Associació de Dones de la Vall; la filòloga i autora del llibre Núria Martí Constants; i el Sr. Joan Pacheco protagonista del llibre. 

L’acte està organitzat per Curbet edicions i Òmnium Gironès i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Gregori. Serà una de les maneres que tindrà el municipi de celebrar el Sant Jordi.

El llibre és una biografia novel•lada que recull part de la memòria històrica del nostre país. Està basada en les experiències personals del gironí Joan Pacheco que es va veure obligat a exiliar-se per la Guerra Civil espanyola. Els fets narrats han estat degudament contrastats. Així la tasca de la Núria no tant sols ha estat la de recollir el testimoni sinó la de verificar cada detall narrat. 

L’experiència com a escriptora de la Núria Martí i la veu en primera persona emprada en el llibre fan que ens trobem davant d’un document històric molt amè de llegir. Estem segurs que la presentació serà enriquidora per tots els assistents. 

El municipi de Sant Gregori està content de poder-los oferir la biblioteca per l’acte de presentació. Tot seguit us deixem un enllaç de la passada presentació del llibre a Girona ciutat recollida per El Punt Avui. També us deixem amb la targeta de la presentació.
Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada