24 d’octubre 2016

20è Aniversari de l’Associació de Dones de la Vall

Divendres al vespre la biblioteca va ser el centre de trobada de l’Associació de Dones de la Vall. Estaven celebrant els seus 20 anys d’existència. La celebració va ser senzilla, càlida i afectiva.

Hi va haver un petit resum de totes les activitats que s’han fet al llarg d’aquests 20 anys. I la veritat és que n’han fet moltes i moltes. Han fet excursions; tallers de cuina, de decoració nadalenca, de manualitats, algun sopar... Aportacions i/o col•laboracions amb altres entitats: Marató TV3, escola, contra la violència de gènere, Fira del Pa i Xocolata, Remences, Haití... en fi han fet i estan fen molta feina. 

Després totes les persones assistents varen poder gaudir de música en directe de Judit Ripoll i Enric Angelats que ho varen fer francament bé. I mentrestant ells amenitzaven la revetlla les dones es varen anar deixant portar, varen parlar i es varen adonar que són una gran força, amb molta feina feta i d'altra per fer. Tot això menjant unes delicioses coques de les diferents fleques del poble. També varen aprofitar el moment: antics i actual alcaldes; presidentes de l’Associació i alguna bibliotecària, per bufar entre tots/es un pastís d’aniversari.

L’Associació de Dones de la Vall són, doncs, una entitat potent, molt activa... i que va néixer – com moltes altres de la Vall- dins de la biblioteca gràcies a l’empenteta que els va donar en Jordi Artigal. Després s’han anat enfortint, i en part ha estat degut al suport de la resta de bibliotecaris que al llarg del temps ha gestionat aquest centre. Això a la biblioteca la fa enormement feliç.

Gràcies NOIES per comptar amb la biblioteca per anar creixent juntes!!! 

Aquí teniu algun moment de la festa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada